Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. El concurs de cartells de Festa Major ja té guanyador
Anar a l'inici de la pàgina

El concurs de cartells de Festa Major ja té guanyador

Divendres, 17 de Juliol de 2015 cartellfm2015

Cardona ja té el cartell de la Festa Major d’enguany que se celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre. La proposta presentada per la solsonina Gemma Colell Testagorda va ser la més votada entre les obres que participaven al concurs i té com a principal element gràfic l’àliga de Cardona.

Per seleccionar la proposta guanyadora, es va designar un jurat d’experts format per professionals del disseny gràfic i la imatge que va seleccionar 5 de les 24 obres que es van presentar a concurs. Seguidament, els membres de la Comissió de Festa Major van votar cada una de les propostes que havia passat a la final. El cartell va ser el més votat amb un total de 36 vots.

L’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la segona tinent d’alcalde, Aida Molner, van llegir ahir el veredicte del concurs que està dotat amb un premi de 300 euros i dues entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l’Ajuntament des del setembre de 2015 fins a l’agost de 2016.

La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa de festes. Els cartells


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat