Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. L’Ajuntament de Cardona, Creu Roja i Càritas po...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona, Creu Roja i Càritas posen en servei un menjador escolar durant l’estiu

Dijous, 16 de Juliol de 2015 menjadorescolar2015

El passat dimarts es va aprovar en Junta de Govern el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i Càritas Parroquial de Cardona per al desenvolupament del servei de menjador social per a infants de 3 a 16 anys durant l’estiu del 2015.

El menjador escolar es finançarà integrament amb donatius procedents de Montajes Rus, una empresa de Berga que col·labora amb diverses entitats socials del Bages i Berguedà, que ha fet una donació de 3.000 euros, i també amb els diners que es van recollir de la 5ena caravana solidària promoguda des de l’entitat IPA Bages, 1.742 euros.

El conveni de col·laboració inclou impulsar el menjador social d’estiu per a nens i nenes de 3 a 16 anys. L’activitat, que ja ha començat, es farà fins al 4 de setembre, de 13h a 15h, els dilluns, dimecres i divendres. Fins al 31 de juliol es farà al casal de la Gent Gran, i la resta de dies al Centre Cívic.

La supervisió del dinar i de l’activitat posterior al dinar, fins a les 15h anirà a càrrec de voluntaris i voluntàries de Creu Roja, Càritas i, puntualment, de l’Agrupament Escolta Hug Folc. També comptarà amb la col·laboració de les tècniques de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona.

Amb aquest menjador escolar es preveu donar resposta a una vintena de nens i nenes provinents de famílies amb dificultats a nivell econòmic i/o social.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat