Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. La soprano Maria Miró actuarà a la Muntanya de sal de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

La soprano Maria Miró actuarà a la Muntanya de sal de Cardona

Dimarts, 14 de Juliol de 2015 fotoMariaMiro2015

Un any més, la Fundació Cardona Històrica ha organitzat una nova vetllada musical protagonitzada per una de les veus emergents més importants del moment.

La guanyadora de la darrera edició del prestigiós Concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges actuarà el proper dissabte 18 de juliol, a les 21:00h, a Cardona, acompanyada del pianista Josep Buforn.

Distingida el passat 2014 amb els Primers Premis al Concurso Internacional de Canto Ciudad de Elda i al 22è Concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges, Maria Miró s'ha prodigat en el repertori operístic als principals escenaris de l'Estat espanyol (Teatro Real de Madrid i al Gran Teatre del Liceu de Barcelona), així com a un gran nombre de Festivals i teatres europeus, com ara el Wexford Opera Festival d’Irlanda, Dorset Opera Festival d’Anglaterra, Opera Studio de Weimar d’Alemanya i Teatre de l’òpera del RNCM del Regne Unit.

En aquesta ocasió, cantarà acompanyada d'un dels pianistes repertoristes més importants de l'actual panorama català, Josep Buforn, que ja ha actuat a Cardona en altres ocasions.

Les darreres localitats a la venda, es poden adquirir online entrades.cardonaturisme.cat i a l’Oficina de Turisme de Cardona al 93 869 27 98. El preu de les entrades és de 20 € i inclou l'accés al recinte, el recital i un petit refrigeri a la sortida.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat