Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Arriba l’Escola Oberta d’Estiu CARDONArt, inspirant convivència
Anar a l'inici de la pàgina

Arriba l’Escola Oberta d’Estiu CARDONArt, inspirant convivència

Dimarts, 14 de Juliol de 2015 escolaoberta2015

L’Escola Oberta d’Estiu sorgeix en el marc del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social “la Caixa” duu a terme junt amb l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Amb aquest projecte es vol promoure la convivència i interculturalitat a la vila.

CARDONArt, inspirant convivència és un espai de trobada i relació de la diversitat social existent i generadora de processos d’avenç cap a la interculturalitat. Entre el 27 de juliol i el 14 d’agost s’han programat diferents activitats de l’Escola Oberta d’Estiu i estan dirigides a persones de totes les edats a partir dels 12 anys.

L’Escola Oberta d’Estiu està formada per diversos espais tant en llocs oberts (places, parcs, etc.) com tancats (sales del centre cívic, centres educatius, etc.) en els quals transcorreran els tallers que s’han dividit en tres blocs: cinema, art urbà i educació comunitària. Les inscripcions es podran fer des de dimarts 14 fins al divendres 24 de Juliol, a l’Ajuntament de Cardona o a www.cardonaintegral.com

Programa d’activitats

Dins del bloc de cinema hi haurà un taller de curtmetratge complementat amb una activitat de cinema a la fresca. Pel que fa al bloc urbà s’ha programat un taller dedicat al street art i un de fotografia urbana amb mòbil. El bloc d’educació comunitària comptarà amb tallers d’artesania de sal i cuir, ioga, educació, geganters i grallers i jocs populars i tradicionals. També es podrà aprendre el procediment del modelatge amb un dels constructors de gegants més reconeguts de país, Toni Mujal.

L’Escola dintre del Projecte ICI

L’Escola Oberta d’Estiu a Cardona és una programació integrada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social “la Caixa”, desenvolupat a la ciutat per l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Es tracta d’una mostra dels avenços del procés comunitari que ha aconseguit implicar veïns i veïnes i diferents professionals que viuen i treballen a Cardona per fomentar les relacions interculturals i afavorir així la cohesió social. Aquest estiu es programen activitats com aquestes als 39 territoris d’alta diversitat cultural que el Projecte ICI desenvolupa a tota Espanya.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat