Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. L’Ajuntament de Cardona, la UBIC i el Consorci d...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona, la UBIC i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda signen un conveni per a la consolidació del centre comercial a cel obert

Dilluns, 13 de Juliol de 2015 conveniubicjul15

El passat divendres el Saló de Sessions va acollir la signatura del conveni per a la promoció del comerç entre l’Ajuntament de Cardona, la UBIC i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda.

L’objecte del conveni és consolidar i crear sinèrgies en el comerç local, donant resposta a les necessitats dels consumidors. El pla d’actuacions, impulsat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona, contempla un seguit d’accions tals com la difusió i comunicació del mercat de la ganga d’estiu i d’hivern, diverses actuacions de promoció durant les principals fires i festes de la vila així com l’edició de material de marxandatge de la UBIC.

El Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), aporta al projecte una subvenció de 5.511 euros en el marc del programa anomenat Foment del comerç de proximitat associat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Cardona continuarà donant suport al teixit comercial a efectes de la seva millora i consolidació.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va presidir la signatura del conveni acompanyat de Josep Maria Recasens, Director General de Comerç, Bàrbara Minoves, Directora de Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Catalunya Central, i Montserrat Sala, presidenta de la Unió de Botiguers de Cardona.

Tant l’alcalde com la presidenta de la UBIC han destacat la importància de renovar el conveni de col·laboració ambla Generalitat, i la importància de continuar comptant amb el seu suport en l’actual moment econòmic.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat