Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona treu a concurs una plaça...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona treu a concurs una plaça de tècnic de desenvolupament local en l'àmbit agrari i agroalimentari

Dijous, 9 de Juliol de 2015 infoplaçaaodl jul15

La funció principal del càrrec serà la dinamització dels sectors agrari i agroalimentari i dependrà de l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

La contractació d'aquest professional forma part del Pla d'acció per a l'impuls de Cardona i Solsona a través de la col·laboració público-privada, que impulsa l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona. La convocatòria preveu la contractació d'un tècnic amb estudis de grau universitari o superior que dugui terme accions destinades a promoure l'activitat econòmica en l'àmbit agrari i agroalimentari.

El contracte que s'ofereix és de durada determinada, d'aproximadament un any, i la incorporació es faria entre el 15 i el 31 de desembre del 2015. El lloc de feina seria a Cardona i a Solsona i la jornada laboral de 37'5 hores setmanals de dilluns a divendres. Per a la provisió d'aquest lloc de treball s'ha demanat una subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La persona escollida s'encarregarà de gestionar i coordinar projectes i actuacions destinades a l'impuls de l'activitat econòmica i a la creació de llocs de treball en els sectors agrari i agroalimentari. Amb aquest perfil, l'Agència vol treballar específicament la dinamització empresarial, la innovació i la competitivitat en un sector clau de l'economia dels municipis de Cardona i Solsona.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Ajuntament de Cardona.

Cliqueu aquí per consultar les bases de la convocatòria.Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat