Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Cardona es mulla per l’esclerosi múltiple
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es mulla per l’esclerosi múltiple

Dilluns, 6 de Juliol de 2015 Mulla't per l'esclerosi múltiple Cardona 2015

La piscina municipal de Cardona col·laborarà un any més amb la jornada Mulla't per l'esclerosi múltiple que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l’objectiu de lluitar contra aquesta malaltia i donar suport a les persones que la pateixen.

El Mulla't per l'esclerosi múltiple se celebrarà aquest diumenge 12 de juliol i durant tot el dia s’animarà als usuaris de la piscina a nedar contra aquesta malaltia. Al final del dia es comptabilitzaran els metres que s'han fet contra l'esclerosi múltiple i s'entregarà un diploma de reconeixement a tot els participants. A més, a les 12 del migdia es farà un salt conjunt amb totes les persones que hi vulguin participar. També es podrà col.laborar adquirint alguns dels productes (tovalloles, samarretes, bosses...) que acompanyen la campanya solidària o fer una donatiu econòmic. Els fons recaptats es destinaran als programes de lluita contra la malaltia i de suport als malalts que gestiona la FEM.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l’any 1994 la campanya Mulla't per l’esclerosi múltiple per combatre la malaltia i sensibilitzar la població dels seus efectes. A Catalunya hi ha 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia. Enguany el Mulla’t s’organitza a més de 600 piscines d'arreu del país. L’Ajuntament anima a la població a participar i col·laborar en aquesta iniciativa solidària.

Si voleu més informació visiteu la pàgina web del Mulla't: http://mullat.fem.esTornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat