Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Una quinzena de solsonins i cardonins es familiari...
Anar a l'inici de la pàgina

Una quinzena de solsonins i cardonins es familiaritzen amb Tèxtil Olius i Fytisa en una visita del Servei Connectem

Dijous, 2 de Juliol de 2015 vista cardona tèxtil15

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona continua la iniciativa d’organitzar visites col·lectives a empreses del territori per conèixer com treballen i els criteris de selecció de personal.

Veure de primera mà com treballen i conèixer els criteris de selecció de personal d’empreses locals de referència. Amb aquest objectiu, un total de 16 solsonins i cardonins en procés de recerca de feina van visitar ahir les instal·lacions de Tèxtil Olius i Fytisa. És una iniciativa del Servei Connectem -l’antic Dispositiu d’Inserció Sociolaboral- que ha canviat de nom des que s’ha integrat dins l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Les persones participants a aquesta acció es troben en situació d’atur i estan seguint un procés d’orientació laboral al Servei Connectem. Amb aquest tipus de visites, que fa temps que es duen a terme, es vol conèixer diferents realitats industrials, les tipologies de perfils professionals que hi treballen, com es porten a terme els processos de selecció de personal i les competències dels treballadors que valoren les empreses, per tal de fer més efectiva la recerca de feina.

Per a Glòria Domínguez, directora de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, el fet que ambdues empreses hagin obert les seves portes als usuaris del Servei Connectem “és una prova del seu compromís amb el desenvolupament territorial”.

Tèxtil Olius, instal·lada al territori des del 1978, i Fytisa, empresa del mateix grup, tenen una plantilla formada per unes 130 persones, entre operaris de maquinària, personal de manteniment, qualitat i oficines. Tèxtil Olius fabrica feltre de llana per als sectors sanitari, de la construcció, el mobiliari i la decoració, entre d’altres; mentre que la segona concentra la seva activitat en la confecció de teles sintètiques principalment per al sector de l’automòbil.

La voluntat de l’Agència és donar continuïtat a aquest tipus d'accions que va iniciar el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de Solsona. La subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya, (SOC) en el marc del projecte Treball als barris, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat