Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Es posen a la venda les entrades per a la Nit Màg...
Anar a l'inici de la pàgina

Es posen a la venda les entrades per a la Nit Màgica a la Muntanya de Sal de Cardona

Dimecres, 1 de Juliol de 2015 Nit Màgica Estiu 2014 Cardona

La soprano Maria Miró protagonitzar el concert de la Nit Màgica a l'interior de la Muntanya de Sal de Cardona.

L'interior de la Muntanya de Sal de Cardona acollirà el dissabte 18 de juliol el concert de la Nit Màgica que oferirà la soprano Maria Miró. Es tracta d'una nova edició d'aquesta proposta cultural que situa la música en un espai únic i singular com és la Muntanya de Sal de Cardona.

La Nit Màgica és una iniciativa de la Fundació Cardona Històrica i l'Ajuntament de Cardona que vol contribuir a divulgar el patrimoni natural de la vila ducal oferint la possibilitat de gaudir d'una vetllada musical a les galeries de la Muntanya de Sal de Cardona. En aquesta ocasió la soprano Maria Miró oferirà un recital de música lírica acompanyada del pianista Josep Buforn.

El concert començarà a les 9 de la nit i el preu de les entrades és de 20 euros. Les places són limitades. Per a més informació i per comprar les entrades cliqueu aquí. També es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (93 869 27 98), fins el divendres 17 de juliol a les 14.00 hores. Els matins de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i les tardes de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabte de 17 a 20 hores.

Maria Miró és una jove soprano lírica guardonada recentment amb el Primer Premi del 22è Concurs Mirabent i Magrans de Cant 2014 de Sitges i amb el Primer Premi i Premi de Sarsuela al III Concurso Internacional de Canto Ciudad de Elda 2014. En els últims dos anys ha intensificat la seva activitat, debutant al Gran Teatre del liceu de Barcelona i al Teatro Real de Madrid.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat