Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2014
  5. El Vilar Rural de Cardona acull l’organització...
Anar a l'inici de la pàgina

El Vilar Rural de Cardona acull l’organització juvenil European Youth Parliament

Divendres, 25 de Juliol de 2014

L’organització juvenil European Youth Parliament (EYP) acollirà del 25 de juliol al 3 d’agost d’aquest estiu uns 300 joves de més de 30 països de tota Europa a la capital catalana per debatre temes de l’agenda europea. Els parti¬cipants de la 76a Sessió Internacional de l’EYP, Barcelona 2014, intercanvia¬ran opinions amb l’objectiu d’arribar a conclusions sobre diferents temàtiques que afecten Europa, que posteriorment s’enviaran a les institucions comuni¬tàries.

L’eslògan de la sessió Caminant cap a un esperit comú europeu serà el lli¬gam comú entre tots els temes de debat. Algunes de les temàtiques que els joves participants discutiran són el distanciament entre les institucions euro¬pees i els seus ciutadans, l’educació financera, la desigualtat laboral en clau de gènere o els moviments independentistes a Escòcia i Catalunya.

El primer bloc de la sessió, el Teambuilding, tindrà lloc al Vilar Rural de Cardona, on els partici¬pants s’hospedaran durant els tres primers de la sessió. Després, els joves es traslladaran a Barcelona on continuaran la resta de sessions.

Barcelona 2014 compta amb el suport d’empreses i institucions com ara Generalitat de Catalunya, Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació del Govern d’Espanya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, entre altres. A més, personalitats com el President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, la Presidenta del Parlament de Catalunya, Sra. Núria de Gispert, o l’alcal¬de de Barcelona, Sr. Xavier Trias, també recolzen el projecte formant part del Comitè d’Honor del congrés.


Tornar a: Juliol, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat