Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2014
  5. Oberta la convocatòria per ser aliguer
Anar a l'inici de la pàgina

Oberta la convocatòria per ser aliguer

Dimecres, 23 de Juliol de 2014 convocatoriaaliguers

Demà dijous 24 de juliol s’obre el període d'inscripcions per buscar un nou ballador i portador de l'Àliga de Cardona. El Consell d’Àliga va decidir ampliar els membres de la Colla d’Aliguers de manera que cada any entri un aliguer nou fins a 16 aliguers i que, a partir d’aquí, cada any n’entri un i en surti un.

Les inscripcions es podran fer fins el 5 d’agost a les 14 hores i els únics requisits per apuntar-s'hi són ser major d'edat i estar empadronat a Cardona. Podran inscriure's tant homes com dones. Les persones que es vulguin apuntar ho han de fer a l’Ajuntament de Cardona en horari d’atenció al públic, de les 9 hores a les 14 hores o bé enviant un correu a barrerase@cardona.cat ,indicant -en tots 2 casos- el nom i cognoms del sol·licitant, l'edat, el telèfon i el correu electrònic.

Un cop completada la llista de candidats es farà la selecció del ballador en funció de criteris d'aptitud física i artística. L'elecció final dels candidats serà valorada pels membres del Consell de l'Àliga i els aliguers. El ballador haurà d'aprendre el ball de l'Àliga i el seu protocol per fer, alternativament, de ballador i d’acompanyant de la figura.


Tornar a: Juliol, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat