Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2014
  5. Primera trobada d'instagramers a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Primera trobada d'instagramers a Cardona

Dilluns, 21 de Juliol de 2014 trobadainstagramers_juliol2014

Diumenge dia 20 de juliol

Aquest diumenge, la Diputació de Barcelona, Descobreix Catalunya i la Fundació Cardona Històrica han organitzat conjuntament la Primera Trobada d’Instagramers a Cardona. Després d’acreditar-se, els participants han pogut gaudir d’un esmorzar –preparat per la UBIC– amb productes típics cardonins. Han estat rebuts per l’alcalde Ferran Estruch, qui els ha donat la benvinguda i els ha convidat a visitar “els múltiples racons que té la nostra vila”. Per la seva banda, la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza, ha explicat el recorregut de la jornada pel castell i la vila i, finalment, el gerent dels Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Joan Fenoy, ha posat èmfasi en les condicions del concurs de les fotografies realitzades durant la trobada #DescobreixCardona.

Seguidament, després de fer la foto de grup han enfilat el camí de pujada al castell on han realitzat la visita dramatitzada “Desvalls, l’heroi de la resistència”. En el mateix castell de Cardona han pogut gaudir de l’espai museïtzat de la Casamata, “l’Espai 1714”.

Per acabar, i abans d’assaborir la cuina dels restaurants de la vila, han acabat la jornada fent un tomb pel nucli antic de Cardona.

Aquesta jornada, com a dit l’alcalde a la rebuda, és un gran acte per a dinamitzar a través de les xarxes socials i donar a conèixer els elements patrimonials, turístics, gastronòmics,... de la vila de Cardona.

Totes les fotografies estaran disponibles, a través d’Instagram, amb els hashtags #descobreixcardona, #cardona, #bages, #1714 i #bcnmoltmes.


Tornar a: Juliol, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat