Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2014
  5. Nova visita teatralitzada a la muntanya de sal
Anar a l'inici de la pàgina

Nova visita teatralitzada a la muntanya de sal

Divendres, 11 de Juliol de 2014 projectealquimiajuliol2014

Des d’aquest mateix cap de setmana la el Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona, ofereix un nou tipus de visita enfocada directament al públic familiar. Es tracta de “PROJECTE ALQUÍMIA: El secret del Liber Salis”, un recorregut teatralitzat per l’interior de les galeries del salí.

En aquesta, els visitants es trobaran amb algun dels germans Bartomeu, científics exploradors amb coneixements en un munt de camps de la ciència. Són descendents d'en Guillem Bartomeu, alquimista medieval del Segle XV, autor del LIBER SALIS, el llibre de la Sal, on va recollir tots els seus coneixements sobre la Muntanya... i també el seu gran secret. Així, un dels Bartomeu, proposa als visitants d’acompanyar-lo en la fase final del Projecte Alquímia: la troballa d'un nou mineral, una pedra que canviarà la història de la humanitat.

“PROJECTE ALQUÍMIA: El secret del Liber Salis” és una producció de UDURAE TEATRE, i pretén aconseguir una visita més amena amb l’objectiu de captar l’atenció dels més petits al mateix temps que s’expliquen els orígens i la història de la Muntanya de Sal, des de la prehistòria, fins a l’actualitat.

En un principi, se n’oferiran dues sessions els dissabtes i una els diumenges, tot i que en períodes de més afluència turística s’ampliaran a la resta de dies de la setmana.

Més informació a: www.cardonaturisme.cat / www.udurae.cat


Tornar a: Juliol, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat