Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2014
  5. Innovation Trip de la II Fira del Jove Emprenedor
Anar a l'inici de la pàgina

Innovation Trip de la II Fira del Jove Emprenedor

Divendres, 11 de Juliol de 2014 viatgefirajoveemprenedorjuny2014

El passats 26 i 27 de juny, els 8 joves guanyadors de la II Fira del Jove Emprenedor de la Catalunya Central van realitzar el viatge-premi cap a empreses innovadores relacionades amb els seus projectes. Muffins and Tea guanyadors de la categoria Before i Sabons Bombolles guanyadors de la categoria After.

La primera empresa que van visitar va ser AINEA dedicada a la fabricació de sabons naturals, fragàncies, olis essencials seguint les tendències més innovadores. Els alumnes van tenir el privilegi de veure de primera mà com funciona una empresa de “veritat” relacionada amb el producte que ells havien ideat. Després van tenir l’oportunitat de poder visitar els Espais Jubany, on van poder veure uns fantàstics espais gastronòmics pensats per oferir una elevada qualitat al client.

El divendres 27 de juny els dos grups es van partir per fer coses diferents, l’equip dels Muffins and Tea va anar a visitar un altra excel·lent empresa que els va encantar! FRIT RAVICH. Mentrestant l’equip de Sabons Bombolles va participar en la cinquena edició del prestigiós FÒRUM IMPULSA que és un fòrum que la Fundació Príncep de Girona va engegar el 2010 amb l’objectiu de descobrir i avançar en condicions educatives, tecnològiques, econòmiques, polítiques i socials necessàries per convertir milers de joves inquiets en creadors de progrés.


Tornar a: Juliol, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat