Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2019
  5. L'Auditori programa un sorprenent espectacle didàctic i familiar
Anar a l'inici de la pàgina

L'Auditori programa un sorprenent espectacle didàctic i familiar

Dijous, 3 de Gener de 2019

L'Auditori Valentí Fuster de Cardona programa per al proper dissabte dia 19 de gener (20h), dins del marc del cicle cultural 'Batecs Culturals', l'espectacle 'Laboratori Sonor' d'Aupa Quartet, un muntatge adreçat al públic familiar i infantil; una proposta artística original, creativa, innovadora i divertida.

Aupa Quartet es violí, es viola, es violoncel, es música clàssica. Però també es rock, funky, jazz, reggae, composició, teatre, art contemporani, humor, provocació. Una agrupació que traspassa les barreres de la tradició. Recorrent els escenaris de tot el món des de 2009 i divulgant la seva música pels festivals, auditoris, sales de concerts o teatres tan sols s'aconsegueix una premissa: gaudir al màxim a l'escenari. Al 2018 presenten 'Laboratori Sonor', el seu primer espectacle didàctic i familiar.

'Laboratori Sonor' és un espectacle participatiu on el públic adquireix un paper protagonista. Percussió amb el cos, composar un tema en directe a l'escenari amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop. Són algunes de les experiències que viureu durant els 50 minuts de l'espectacle. Però aquest experiment va més enllà de la música!

Les disciplines artístiques s'entrellacen per formar un univers connexe, i com a tal s'entèn en aquest espectacle. 8 escenes teatralitzades on s'exploren diferents processos creatius de l'art contemporani , am la música com a fil conductor. Obres d'artistes com Pina Bausch, Sebastiaõ Salgado, Anish Kapoor o Olafur Eliasson en paral·lel amb música original composada per Aupa o relectures creatives de diferents temes dels estils més representatius del segle XX (música clàssica, rock, pop, swing, reggae o hip-hop).

Les entrades es poden adquirir a entrades.cardonaturisme.cat

Més informació sobre l'espectacle a www.aupaquartet.com


Tornar a: Gener, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat