Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2018
  5. L’Ajuntament organitza un taller sobre el marc l...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament organitza un taller sobre el marc legal i la llei de transparència

Dimarts, 30 de Gener de 2018 tallertrasnparencia

Els propers dies 15 i 22 de febrer es durà a terme el taller “Marc Legal i Llei de Transparència” adreçat a la ciutadania en general i a entitats i associacions del municipi. Es tracta d’un taller en un format mixt de conferència/curs i pràctica que es farà al centre cívic els dos dijous de 19h a 21 h.

L’objectiu del taller és conèixer la normativa catalana que regula l’àmbit associatiu, potenciar el coneixement dels professionals en les eines per contribuir a una major transparència i bones pràctiques, clarificar conceptes i oferir pautes d’actuació a les entitats perquè aquestes incorporin la transparència en les seves eines de comunicació i participació i identificar conjuntament noves estratègies i eines que es poden utilitzar per millorar la transparència i la rendició de comptes a les entitats socials.

Les inscripcions al taller són gratuïtes i es poden fer al correu electrònic barrerase@cardona.cat o trucant al telèfon 93 869 1000. El taller, ofert per l’Ajuntament, l’impartirà una tècnica de la Fundació Pere Tarrés en el marc del catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Gener, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat