Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2018
  5. Neix el Club de l’Autònom de Cardona i del Solsonès
Anar a l'inici de la pàgina

Neix el Club de l’Autònom de Cardona i del Solsonès

Dimarts, 23 de Gener de 2018 autonomsweb

• S’oferirà assessorament personalitzat en planificació estratègica i es crearà un directori per donar a conèixer l’activitat dels seus membres

•Els serveis i activitats del col·lectiu tindran la col·laboració del Solsona Co i l’Agència de Desenvolupament Local, entre altres entitats

Els autònoms de Cardona i del Solsonès que vulguin donar-se a conèixer a empreses i particulars, o que se’ls trobi més fàcilment, i realitzar projectes amb altres autònoms i empreses disposen d’una nova plataforma a partir d’aquest any. El Club de l’Autònom és una iniciativa sorgida de la inquietud d’alguns treballadors per compte propi i de les associacions empresarials, que té el suport del Solsona Co i l’Agència de Desenvolupament Local, entre altres entitats i institucions, que s’hi sumaran, per desenvolupar serveis i activitats.

Aquesta associació pretén convertir-se en un lloc de trobada de professionals autònoms del territori en què disposin de serveis que responguin als seus interessos. S’adreça a autònoms no econòmicament dependents, aquells que formen part d’una societat civil no mercantil i els de comunitats de béns.

Un dels serveis serà l’assessorament personalitzat en planificació estratègica. Tindran una durada de nou hores distribuïdes en diferents sessions i es podran començar el febrer, el juny o a l’octubre. També es podrà participar en el directori d’autònoms, una eina amb cercador disponible en diferents webs relacionades amb l’activitat econòmica.

L’activitat amb què arrenca aquest projecte és una primera sessió de networking, que es durà a terme el dia 31 de gener de dos quarts de set de la tarda a nou del vespre a l’Hotel Sant Roc de Solsona. La idea és que els participants es donin a conèixer i puguin començar a establir vincles per a possibles nous projectes. És una convocatòria també oberta a emprenedors que hagin iniciat l’activitat econòmica com a autònoms o estiguin a punt de fer-ho. Cal inscriure-s’hi amb antelació en línia, a través del web www.adlsolcar.cat/club-de-lautonom, telefònicament als números 938692287 o 973481009 o per correu electrònic a laura.ibanyez@adlsolcar.cat.

Aquest projecte, impulsat per l’Associació d’Empresaris de Cardona i Empresaris per al Solsonès, està finançat pels consistoris de Cardona i Solsona i té la dedicació tècnica de personal subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.


Tornar a: Gener, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat