Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2018
  5. L’ACM escollirà nou president demà dissabte a...
Anar a l'inici de la pàgina

L’ACM escollirà nou president demà dissabte a Cardona en el marc de la XIX Assemblea

Divendres, 19 de Gener de 2018

El President del Parlament, Roger Torrent, assistirà a l'Assemblea

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques celebrarà demà al matí a Cardona la XIX Assemblea de l'entitat. L'òrgan de govern de l'ACM es reunirà a l'Auditori Valentí Fuster a partir de les 10 del matí per escollir el nou president de l'entitat municipalista.

A l'acte hi participarà Miquel Buch, president sortint, i també hi haurà la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, que adreçarà unes paraules als alcaldes i alcaldesses presents. També intervindrà l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

L’Assemblea també servirà perquè Miquel Buch, president sortint, faci un balanç de la feina feta des de l’octubre de 2011 quan va accedir al càrrec. A més, també s’aprovarà el pressupost per al 2018, el pla de mandat de la nova presidencia i l’ingrés de l’ACM a l’organisme internacional de Ciutats i Governs Locals (CGLU).

El president del Parlament, Roger Torrent, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Cardona a les 14.30h, on hi anirà a peu des de l'Auditori. Després de saludar als membres del consistori signarà el llibre d'honors al Saló de Plens i es farà el lliurament de regals institucionals. El president del Parlament lliurarà a l'Ajuntament una senyera d'una edició especial, limitada i numerada.


Tornar a: Gener, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat