Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2016
  5. Cardona acollirà dimarts vinent una sessió de l'...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acollirà dimarts vinent una sessió de l'Associació de Municipis per la Independència

Dimecres, 20 de Gener de 2016 Info gen16

Un dels punts de l’ordre del dia és el debat sobre l’elecció del nou president de l’entitat

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrarà dimarts vinent a Cardona la reunió conjunta del Consell Directiu i del Comitè Executiu de l'entitat. La sessió se celebrarà al saló de sessions de l'Ajuntament cardoní, a partir de les 11:00 del matí, i serà presidida per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el president provisional de l’AMI i alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

Entre d’altres qüestions, els òrgans de govern de l’AMI tractaran sobre l’elecció del nou president de l’associació, després que el passat 11 de gener es produís el relleu automàtic del fins llavors president, Carles Puigdemont, al deixar de ser alcalde de Girona en el moment d’assumir la presidència de la Generalitat.

El ple de l'Ajuntament de Cardona va aprovar l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència l'1 de març de 2012. Actualment, l'entitat té 835 ens associats dels quals 786 són ajuntaments, 35 són consells comarcals, a més de les 4 Diputacions, 9 entitats municipals descentralitzades i 1 consorci.


Tornar a: Gener, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat