Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2010
  5. Cardona rep la delegació de l’Uruguai
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona rep la delegació de l’Uruguai

Dilluns, 25 de Gener de 2010 La delegació uruguaiana a Cardona

Divendres passat van arribar a Cardona els 4 becaris de l’Uruguai que participen en l’intercanvi cultural i formatiu entre la Cardona catalana i la Cardona Uruguaiana.
El grup està format per Leticia Dávila Macial, de 29 anys i llicenciada en comunicació, Katherine Rodríguez García de 22 anys i estudiant de nutrició i Francisco Meyer, estudiant de batxillerat de 20 anys. La delegació la completa Gabriella Cabrera, secretaria de la “Junta Local de Cardona” que es formarà a l’Ajuntament de Cardona en el funcionament administratiu i jurídic de l’administració local. Precisament la Diputació de Barcelona ha col.laborat amb el projecte de formació d’un tècnic municipal atès que l’Uruguai ha aprovat recentment la llei de descentralització política, que permet assolir, a ciutats com Cardona, l’autonomia com a municipi.
Dels altres tres becaris que formen part de la delegació uruguaiana, dos treballaran al Parc Cultural de la Muntanya de Sal on realitzaran pràctiques en matèria de serveis i promoció turística, mentre que l’empresa cardonina de serveis de comunicació, E2S, serà l’encarregada de formar l’altre membre de la delegació.
Com ja van fer les cardonines Montse Algué i Clara Simón, que van viatjar a la Cardona uruguaiana el mes d’agost de l’any passat, els becaris de l’Uruguai estaran un mes a Cardona on, a banda de realitzar les pràctiques previstes en el Protocol d’Agermanament, podran conèixer millor la vila i el país. D’aquesta manera les dues poblacions reforcen els llaços de col.laboració previstos en Protocol d’Agermanament entre la Cardona catalana i l’uruguaiana, signat el mes de març de 2009.


Tornar a: Gener, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat