Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2010
  5. Cardona se suma als actes de cloenda de l’Any Amades
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona se suma als actes de cloenda de l’Any Amades

Dilluns, 18 de Gener de 2010 Cloenda Any Amades

Cardona va ser una de les moltes poblacions catalanes que aquest cap de setmana van posar el colofó final als actes de commemoració de l’Any Amades que s’han realitzat durant tot l’any 2009 a Catalunya amb l’objectiu d’homenatjar la figura del prestigiós folklorista català, Joan Amades.

La diada de cloenda es va celebrar ahir diumenge al balcó de la Fira amb la lectura del manifest que resumia l’esperit de la celebració de l’Any Amades i l’enlairament de 4 globus en record i homenatge a la seva figura. L’acte, d’un marcat to festiu va aplegar un bon nombre de persones i membres d’entitats que han col.laborat amb la iniciativa organitzada pel Foment Cardoní i l’Ajuntament de Cardona. Van presidir l’acte la primera tinent d’alcalde de Cardona, Cloti Farràs i el president del Foment Cardoní, Joan Company.

Una audició i ballada de sardanes a càrrec de la recentment creada Cobla Cardona va posar el punt i final a la celebració. Entre les sardanes que va interpretar la cobla va destacar “La Sardana de Cardona” de Joan Roure, interpretada per primera vegada per aquesta jove formació cardonina.


Tornar a: Gener, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat