Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2010
  5. Cardona tanca diumenge vinent els actes de commemoració de l’Any Amades
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona tanca diumenge vinent els actes de commemoració de l’Any Amades

Dimarts, 12 de Gener de 2010 Logo Any Amades

Aquest diumenge 17 de gener l’Ajuntament de Cardona i el Foment Cardoní celebraran la cloenda dels actes de commemoració de l’Any Amades.

L’acte començarà a les 12 del migdia al balcó de la Fira on es recordarà la figura de Joan Amades i s’enlairarà un globus com a homenatge a la figura del reconegut folklorista català. Una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Cardona posarà punt i final als actes de commemoració de l’Any Amades.

Al llarg d’aquest any 2009, l’Ajuntament de Cardona i el Foment Cardoní s’han adherit a l’Any Amades a través de diverses iniciatives com l’organització de l’exposició “Amades, la memòria d’un poble”, la publicació d’un número especial del Butlletí Cardona Oberta dedicat a la figura d’Amades, la celebració d’una conferència i un espectacle de contes recollits per Amades. El cicle ha comptat, a més, amb la projecció de diverses pel•lícules com “Estimat Amades” o l’audiovisual del Cinema Amateur Cardoní “Folklore cardoní”, així com la rondalla “L’amic de la mort” de Raúl Contel.


Tornar a: Gener, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat