Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Gener, 2009
  5. Presentació del llibre “Cardona Medieval. Itine...
Anar a l'inici de la pàgina

Presentació del llibre “Cardona Medieval. Itinerari per la vila i la seva història”

Dimecres, 28 de Gener de 2009 Cartell de presentació de l'acte

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Cardona acollirà aquest divendres dia 30 de gener a partir de les 19,30 hores la presentació del llibre-guia “Cardona Medieval. Itinerari per la vila i la seva història”, una obra que recull íntegrament els textos i figures permanents que es poden veure al Centre Cardona Medieval.

L’acte, obert al públic en general, serà presidit per l’alcalde de Cardona, Josep M. Sala i Esteban, mentre que la Dra. Teresa Vinyoles, professora del Departament d’Història Medieval, Paleografia i Diplomàtica de la Universitat de Barcelona serà l’encarregada de presentar l’obra. Al terme de la presentació es podran adquirir alguns exemplars de l’obra que, en els propers dies, també es trobarà a les llibreries al preu de 12 euros.

La lectura del llibre permet al lector endinsar-se en els orígens històrics de la vila i conèixer els elements més destacats del seu patrimoni material i immaterial. El llibre té 120 pàgines, ha estat redactat per l’arxiver municipal, Dr. Andreu Galera i conté una gran profusió de fotografies, gravats i plànols de la vila. La publicació de “Cardona Medieval. Itinerari per la vila i la seva història” ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de Cardona i al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.


Tornar a: Gener, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat