Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2017
  5. Continuen els treballs de conversió de GLP a Gas...
Anar a l'inici de la pàgina

Continuen els treballs de conversió de GLP a Gas Natural de la Xarxa de distribució de Cardona

Dilluns, 6 de Febrer de 2017 cardona6.02.17

A partir del proper 12 de febrer continuaran els treballs de conversió de GLP a Gas Natural de la xarxa de distribució de Cardona.

Així, la nit del 12 de febrer es tancaran les escomeses del sector 4 i al matí del dia 13 s’iniciarà la transformació dels aparells dels clients del sector 4, que engloba els carrers Comte Borrell, Pietat, Manel Desvalls, Canonge Miquel Mitjans, Mare de Déu del carme, Creu, Avinguda Pau Casals i Pasqual Madoz.

El dia 13 a la nit es seguirà el mateix procediment i es tancaran les escomeses del sector 5 i al matí del dia 14 es farà la transformació dels aparells dels clients del sector 5, que inclou els carrers Sant Ramon Nonat, Compte Ramon Folch, Puig i Molins i una part de la carretera del Miracle.

El dia 14 a la nit es farà el mateix procediment pel sector 6, iniciant la transformació el dia 15 pels aparells dels clients del sector 6, que inclou una altra part de la carretera del Miracle a partir de l’encreuament amb l’Avinguda Pau Casals fins a gairebé l’alçada dels 100 pisos.

La conversió continuarà el dia 15 a la nit en què es tancaran les escomeses del sector 7, que inclou la carretera de la Mina, una part de la carretera del Miracle, carrer i plaça del Portalet, plaça del Vall i plaça i carrer de la Fira i Fonteta, i el dia 16 s’iniciarà la transformació dels aparells dels clients d’aquest sector.

VEURE PLÀNOLS ADJUNTS PER CADA SECTOR

La sistemàtica del canvi de gas a la xarxa, consistirà en el tancament de totes les escomeses del sector i un cop verificat que el sector es troba aïllat, es procedirà a l’obertura de la vàlvula d’aportació de gas natural al sector, desplaçant al GLP fins els punts de purga previstos, on es procedirà a la cremada de gas mitjançant torxes i en llocs controlats.

Per qualsevol aclariment o problema que pugui sorgir en relació a aquestes actuacions podeu contactar amb el telèfon d’atenció al client de Gas Natural 900 708 709 o amb el telèfon de l’empresa que fa l’intercanvi de gas AVA 93 264 1107 i 93 264 1115.


Tornar a: Febrer, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat