Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Cardona commemora el Dia de la Dona
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona commemora el Dia de la Dona

Dilluns, 29 de Febrer de 2016 diadeladons16w

Cardona se sumarà als actes de commemoració del Dia internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març, amb la programació d'un espectacle de poesia, dansa i música, una conferència i un conta contes.

La primera cita dels actes programats se celebrarà aquest diumenge, 6 març, i consistirà en una exhibició de poesia, dansa i música a càrrec de l’escola de ballet M. Cinta de Súria. L'acte es farà al Mirador de la Fira a les 12 del migdia.

Per altra banda, el dia 8 de març l'Ajuntament cardoní la Biblioteca municipal Marc de Cardona organitzen l'acte per a adults "Presentació de Hildegarda de Bingen, una dona extraordinària: abadessa, científica, metgessa, mística i compositora del S.XII". L'acte anirà a càrrec de Laura de Castellet, tindrà música en directe i es farà a la Biblioteca Marc de Cardona a les 7 de la tarda. Finalment el divendres 11 de març a les 6 de la tarda la Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà l'activitat familiar "Contes de rosa i blau: narració amb objectes", a càrrec d’Assumpta Mercader.


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat