Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Una versió del Rèquiem de Mozart per a piano a 4...
Anar a l'inici de la pàgina

Una versió del Rèquiem de Mozart per a piano a 4 mans obrirà el Cicle de Música Sacra de Cardona

Dilluns, 29 de Febrer de 2016 sacra16w

La Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona acull la 12a edició del cicle de Música Sacra els dies 19 i 26 de març. El cicle inclou també un concert a l'església parroquial de sant Miquel el dia 25 de març.

Cardona encetarà la 12a edició del Cicle de Música Sacra el dissabte 19 de març amb una versió del Rèquiem de Mozart per a piano a 4 mans. Es tracta d'una original proposta que permetrà gaudir de l'obra clau del repertori mozartià a la Col·egiata de Sant Vicenç de Cardona. La peça serà interpretada per Carles Lama i Sofia Cabruja, en la transcripció per a piano a 4 mans de Carl Czerny.

El Cicle continuarà el divendres 25 de març amb el concert “La Passió de Cardona” que la Coral Cardonina oferirà a l'església parroquial de Sant Miquel de Cardona. En aquesta ocasió, la formació coral presentarà un oratori de nova creació sobre la passió i mort de Jesucrist, basat en la tradició musical de la Setmana Santa cardonina, amb obres de J. S. Bach, W. A. Mozart, Z. Kodály, J. Van Berchem, G. Croce i J. Stainer, així com de diversos compositors locals. La producció comptarà amb la participació d’actors i actrius del grup teatre “El Traspunt” i la pianista Francina Ribas Vicente. La direcció anirà a càrrec d’Ovidi Cobacho Closa.

La cloenda del Cicle la protagonitzarà el Cor Lerània el dissabte 26 de març que interpretarà les obres Hymn to the Virgin i A Ceremony of Carols, de Benjamin Britten. El recital oferirà també un recull de cants i motets religiosos dels compositors Johannes Brahms i Benjamin Britten. El concert comptarà amb Esther Piñol, a l'arpa, Cristina Hernàndez i Belén Ureña, a la trompa i Jordi Noguera, a la direcció.

El Cicle de Música Sacra de Cardona, organitzat per l’Ajuntament de Cardona, el Departament de Cultura i la Fundació Cardona Històrica està dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu. Compta també amb la col·laboració la Diputació de Barcelona i el Parador de Turisme Ducs de Cardona.

Venda d'entrades

Els concerts del 12è Cicle de Música Sacra de Cardona començaran a les 8 del vespre. Les entrades pels concerts de la Col·legiata tenen un preu de 12 euros i es poden comprar per internet a l'adreça http://entrades.cardonaturisme.cat o a l’Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat). També es podran adquirir una hora i mitja abans de cada concert a l’entrada de la Col·legiata. Les entrades pel concert de La Passió de Cardona es poden comprar al preu de 10 euros a l’Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat) i una hora abans del concert.


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat