Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Torna AnoDRAC, la dansa de l’Acció Global Ciutadana
Anar a l'inici de la pàgina

Torna AnoDRAC, la dansa de l’Acció Global Ciutadana

Dijous, 11 de Febrer de 2016 Anodrac 2016

L’Acció Global Ciutadana és una de les accions del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social “la Caixa” duu a terme junt amb l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Aquest projecte pretén promoure la convivència i interculturalitat al municipi.

La segona edició de l’Acció Global Ciutadana, amb el nom d’AnoDRAC, manté el format de dansa mitològica que es va iniciar l’any passat. A la dansa, que formarà part de l’acte de clausura de la Fira Medieval que se celebrarà el primer cap de setmana de juny, hi seran presents l’acrobàcia, els timbals i la dansa entre altres.

Per tal de preparar l’Acció Global Ciutadana s’han programat diferents tallers entre el 12 de febrer i el 9 d’abril dirigits a persones de totes les edats a partir dels 8 anys. Enguany els tallers en què es pot participar són Taller d’accessoris amb cuir, dansa, teatre i interpretació, xanques i pintura de màscares, confecció de roba, escriptura creativa, acrobàcia, malabars i percussió amb en Chuchi Crespo, bateria de Strombers.

El període d’inscripcions ja està obert. Els interessats poden recollir la butlleta d’inscripció a l’Ajuntament de Cardona, botigues, serveis socials, Càritas, CAP, institut, biblioteca i casal de la gent gran i dipositar-la a la bústia de Cardona Integral que es troba a l’entrada de l’ajuntament, disponible les 24 hores. Tots els tallers són gratuïts però tenen límits de places, i en alguns tallers l’edat està limitada.

L’acció global ciutadana és la integració de diverses activitats que sorgeixen d’un procés creatiu i participatiu; és global perquè mobilitza a tota la comunitat i és ciutadana perquè afavoreix les trobades entre els tres actors principals,en aquest cas, administració, ciutadania i recursos tècnics. No en va, aquesta iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l’Obra Social ”la Caixa” impulsa en 39 territoris de tot l’Estat Espanyol per fomentar la convivència i la cohesió social als territoris.

L’equip impulsor de l’Acció Global Ciutadana 2016 està format per Càritas, Creu Roja, Bruixes de Cardona, la Mandraga, El Traspunt, Àngel Sánchez, Bernat Padró i la Fundació SHE juntament amb tècnics de l’Ajuntament i dels Serveis Socials.

DESCARREGUEU EL DÍPTIC INFORMATIU CLICANT AQUÍ


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat