Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. La Fundació Cardona Històrica i l'empresa ICL Ib...
Anar a l'inici de la pàgina

La Fundació Cardona Històrica i l'empresa ICL Iberia renoven la seva col·laboració

Dimarts, 9 de Febrer de 2016 Estruch i Martínez Álamo durant la signatura del conveni

La matriu d’Iberpotash manté el seu compromís amb el territori

L'Ajuntament de Cardona va acollir ahir al matí l'acte de signatura de la renovació del conveni de col·laboració entre la Fundació Cardona Històrica -l'ens públic que gestiona els equipaments turístics municipals- i l'empresa ICL Iberia Limited SCA. El conveni contribuirà a finançar els diversos projectes de desenvolupament turístic que Cardona impulsa a les antigues mines de sal i de potassa del municipi.

D'aquesta manera, ICL Iberia renova el seu compromís amb la Fundació Cardona Històrica, de la qual és membre protector des de l’any 2013. Van signar la renovació del conveni, l'alcalde de Cardona i president de la Fundació Cardona Històrica, Ferran Estruch i el president d'ICL Iberia, José Antonio Martínez Álamo. A l'acte també hi van assistir el tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Cardona, Josep Tristany.

L'alcalde cardoní va agrair la col.laboració d'ICL Iberia en el projecte turístic que "impulsa Cardona, des de fa anys, per posar en valor el patrimoni miner de la vila" i va destacar "la bona predisposició de l'empresa a seguir mantenint aquesta línia de cooperació i treball conjunt".
Al seu torn, el president d'ICL Iberia, José Antonio Martínez Álamo va recalcar "el compromís de la companyia amb aquelles iniciatives que contribueixen a dinamitzar el territori i que permeten generar riquesa i noves oportunitats de desenvolupament". Igualment, va elogiar Cardona pel seu treball "a l'hora de posar en valor el patrimoni miner i geològic del territori".

Un cop finalitzada la signatura, els representants de l'Ajuntament i de l'empresa van visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal i van descobrir la placa que acredita a ICL com a membre protector de la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat