Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Cardona rep els agents turístics indis que partic...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona rep els agents turístics indis que participen al certamen de la Network of Indian MICE Agents

Dijous, 4 de Febrer de 2016 micew

Una seixantena d'agents turístics que assisteixen a la convenció anual de la Network of Indian MICE Agents (NIMA) han visitat aquest matí la vila de Cardona.

La jornada ha servit per conèixer els recursos i les infraestructures turístiques que ofereix la vila ducal i s'emmarcava dins les activitats que la Network of Indian MICE Agents -especialitzada en turisme de convencions i reunions- ha organitzat aquesta setmana per donar a conèixer l'oferta turística de Catalunya entre els principals operadors turístics de l'Índia.

La delegació índia ha visitat el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, han recorregut les galeries de sal i potassa i han gaudit d'un concert a l'interior de la muntanya, a càrrec dels professors de Musicant, Marcel Casellas i Anne Dardey al piano. A continuació han visitat el castell de Cardona i han posat fi a l'estada amb un dinar al Parador de Cardona. Hi han assistit el regidor de Turisme de Cardona, Josep Tristany, el conseller comarcal de l'àrea de Turisme, Josep Canals i Anna Maria Sánchez, cap de l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona.

Per Anna Poza, gerent de la Fundació Cardona Històrica, la iniciativa "ha estat molt positiva ja que ens permet donar-nos a conèixer en un mercat nou i en creixement i perquè podem saber quines són les necessitats específiques d'aquest mercat turístic". La jornada l'organitzaven l'Agència Catalana de Turisme, la Diputació Barcelona i la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat