Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Tot a punt pel Carnaval
Anar a l'inici de la pàgina

Tot a punt pel Carnaval

Dijous, 4 de Febrer de 2016 IMG_5001w

Cardona comença avui els actes del Carnaval 2016 amb la celebració del Dijous Llarder que començarà a les 7 de la tarda amb la cercavila del Jaume i el Jaume petit i l'animació musical amb la Banda de Música de Cardona. A continuació, hi haurà la botifarrada popular a la Fira de dalt amb la colla de Geganters i Grallers de Cardona.

Els actes continuaran el divendres al matí amb el Carnaval de les Escoles. Els alumnes de les escoles cardonines faran la Rua de Carnaval, acompanyats de la Banda de Música de Cardona. Un cop a la plaça de la Fira es llegirà el Sermó de Carnaval i a continuació hi haurà una animació infantil amb el grup 'Ai Carai'.

Un Carnaval amb novetats
Enguany l'Ajuntament de Cardona ha promogut la creació d'una comissió per organitzar la festa. D'aquest comissió ha sorgit la proposta de recuperació de la figura del Carnestoltes i el Sermó de Carnaval. Així, el dissabte a la tarda el Carnestoltes presidirà la Baixada d'Andròmines acompanyat del Mo, el Monjo i el Saladrigues i la xaranga Armadillos Band. A més, un cop finalitzat el sopar popular del pavelló serà l'encarregat de pronunciar el Sermó de Carnaval.

Altres novetats de l'edició d'enguany són la supressió dels actes del Dimecres de Cendra i el canvi d'horari dels actes del Carnaval Infantil de diumenge que passa a fer-se al migdia a la plaça de la Fira enlloc de fer-se a la tarda al pavelló. Així, el diumenge a les 11:30 hores es farà una xocolatada, amb la col.laboració del Casal de la Gent Gran de Cardona, seguida d'una cercavila de disfresses amb la Batukada Drum and Band i a les 13:00 hores un contacontes amb l'espectacle la tieta Mon. El Carnaval de Cardona l'organitzen l'Ajuntament, l'entitat Cardona Jove i la Comissió de Carnaval.

CLIQUEU AQUÍ PER DESCARREGAR-VOS EL PROGRAMA DEL CARNAVAL DE CARDONA 2016


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat