Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2016
  5. Cardona elabora el primer Pla director del clavegueram del municipi
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona elabora el primer Pla director del clavegueram del municipi

Dimarts, 2 de Febrer de 2016 IMG_4461w

La xarxa actual consta de 407 pous de registre i de 24 km de canonades

L'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona han elaborat el Pla director del clavegueram, el primer document d'aquestes característiques que es realitza a Cardona per conèixer l'estat de la xarxa municipal de clavegueram.

El Pla director és els resultat de l'estudi que han realitzat els tècnics de la Diputació de Barcelona i els serveis tècnics municipals i ha permès inventariar els diferents pous de registre i les canonades de la xarxa. La xarxa actual consta de 407 pous de registre i de 24 km de canonades, majoritàriament de formigó.

A banda de detallar la dimensió i l'estat de la xarxa, el Pla avalua el funcionament actual del sistema de clavegueres i fixa les accions de millora a realitzar en els propers anys. L'estudi ha servit per comprovar el correcte funcionament de la xarxa en temps sec. Per contra, en episodis de pluges intenses es podrien assolir millores incrementant la capacitat d'alguns col·lectors de la xarxa. Entre les es actuacions previstes hi ha la millora del traçat i l'augment de la capacitat d'alguns col•lectors i la millora d'accessos en alguns trams.


Tornar a: Febrer, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat