Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. Nou usuaris dels Serveis Socials de Cardona col.la...
Anar a l'inici de la pàgina

Nou usuaris dels Serveis Socials de Cardona col.laboren amb l'Ajuntament fent tasques per a la comunitat

Divendres, 27 de Febrer de 2015 serveissocialspec

L’Ajuntament de Cardona i els Serveis Socials municipals continuen treballant en el programa col.laboratiu que permet que les persones usuàries dels fons d’ajuda social puguin destinar part del seu temps a realitzar tasques per a la comunitat.

El programa es va posar en marxa l'any passat i en l'actualitat compta amb 9 persones que realitzen diverses funcions de suport en l'estructura de serveis de l'Ajuntament cardoní. La seva col.laboració es presta en equipaments com la Biblioteca municipal Marc de Cardona, l'Escola municipal de Música Musicant, l'Escola d'adults i l'Escola Joan de Palà. També donen suport a l'àrea administrativa de l'Ajuntament i a la Brigada municipal. La propera obertura del programa es farà el mes de juny vinent.

Per a la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Cardona, Elena Xixons el programa "ha estat molt ben valorat per totes les parts implicades i per això s'està treballant per donar-li continuïtat". La regidora ha recordat que es tracta d'una col.laboració "voluntària" que, segons els responsables dels Serveis Socials, "ajuda a promoure l’autonomia dels usuaris, fomenta les relacions humanes positives i millora l’autoestima dels beneficiaris".


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat