Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona convoca 3 nous plans d'ocupació
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona convoca 3 nous plans d'ocupació

Dilluns, 23 de Febrer de 2015 Info plans ocupació feb. 2015

Serviran per cobrir 2 places de peó de la brigada municipal i una plaça d'auxiliar d'administració.

L’Ajuntament de Cardona ha obert la convocatòria per a la provisió, temporal, de 2 places de treball com a peó de la brigada municipal. Per optar a la plaça cal ser major de 18 anys i tenir experiència en l’àmbit de la construcció. El termini per presentar les sol.licituds acaba el proper 6 de març inclòs.

També s'ha obert una convocatòria per proveir una plaça d'auxiliar administrativa per desenvolupar tasques pròpies d’administració, oficina i ordenança. Per optar a la plaça cal ser major de 18 anys, tenir el títol de títol de graduat en educació secundària i formació i experiència en l’àmbit administratiu. El termini per presentar les sol.licituds acaba el proper 27 de febrer inclòs.

Els tres llocs de treball estan destinats a persones en situació d'atur que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i al Servei d’Ocupació Local de Cardona. La documentació es pot sol.licitar a les oficines municipals. També es pot descarregar per internet a l'apartat "Oferta Pública" de la pàgina web de l’Ajuntament de Cardona, clicant el següent enllaç: http://www.cardona.cat/ca/ajuntament/oferta-publica

La convocatòria forma part del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015” de la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat