Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura

Divendres, 20 de Febrer de 2015 taller15w

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cardona presenta una nova edició d'El Taller de Cultura que oferirà fins a 6 nous cursos durant els mesos de març, abril i maig.

Els cursos començaran la setmana del 9 al 13 de març i inclouran un taller de costura amb màquina de cosir, impartit per Núria Bech, un sobre imatge personal i intel·ligència emocional, a càrrec de Dolors Utrera, un curs introductori al tast de tes i infusions que impartirà Joan Gener, un taller de tricotar a càrrec de Maria Homs, un d'scrapbooking amb Rosa Ramírez i un sobre l’art de fer pessebres que impartirà l'Agrupació de pessebristes de Cardona.

Les inscripcions es podran fer del 23 de febrer al 5 de març a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Cardona de 9.00 h a 14.00 h. S’ha d’omplir i portar la butlleta d’inscripció que s’adjunta al fulletó. Els preus del cursos van dels 10 als 50 euros i el pagament es farà efectiu en el moment de la inscripció.

Les places són limitades i una vegada s’acabi el termini d’inscripcions als tallers, es podran fer inscripcions en aquells tallers que tinguin places vacants fins al mateix dia d’inici del taller. Els tallers només es faran si hi ha un mínim de persones inscrites.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament espera que el Taller mantingui la bona acollida de públic que han tingut les successives edicions que s'han fet fins ara i contribueixi a ampliar i dinamitzar l’oferta cultural de la vila.

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu dels tallers i la butlleta d'inscripcions clicant aquí.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat