Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. El Servei Local d'Ocupació de Cardona realitza du...
Anar a l'inici de la pàgina

El Servei Local d'Ocupació de Cardona realitza durant l'any 2014 més de 500 accions de foment de l'ocupació

Dimarts, 17 de Febrer de 2015 SLO14-15 w

L'any passat 53 professionals van aconseguir un lloc de treball a través del Servei Local d'Ocupació de Cardona

El Servei Local d'Ocupació (SLO) de Cardona va realitzar el 2014 un total de 521 accions d'acompanyament professional per a la recerca de feina. En aquest període de temps s'hi van registrar per primer cop 69 persones i, a dia d'avui, el servei compta amb 340 usuaris que reben assessorament tècnic en l'àmbit del foment de l'ocupació laboral.

Gràcies a la mediació d'aquest organisme, 53 cardonins i cardonines van aconseguir trobar un lloc de feina durant el 2014. A més, des d'aquest servei es van gestionar 8 plans locals d'ocupació que van donar feina a 12 professionals del municipi que es trobaven en situació d'atur i es van gestionar un total de 32 ofertes de treball presentades per diverses empreses que necessitaven treballadors.

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cardona ofereix un seguiment adaptat a cada usuari amb l'objectiu de millorar les seves possibilitat a l'hora d'accedir al mercat de treball. A banda de facilitar el contacte entre els demandants d’ocupació i les empreses que necessiten cobrir llocs de treball, el servei ofereix orientació professional i accions formatives a cada usuari. En aquest sentit, durant el 2014 es van realitzar 3 cursos formatius especialitzats en recerca de feina.

Per al regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cardona, Josep Tristany, aquest servei realitza "una important tasca" de foment de l'ocupació al municipi i, en aquest sentit, s'ha mostrat convençut que "aquesta funció es veurà incrementada substancialment" amb la posada en marxa de l'Agencia de desenvolupament local de Solsona i Cardona. Tristany ha explicat que "amb l'Agència es potenciaran les accions de promoció de l'ocupació a l territori i també es reforçarà la formació dels treballadors adequant-la a les necessitats de les empreses locals". Per a l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, "la promoció econòmica i el foment de l'ocupació són una prioritat del govern municipal i per això hi esmerçarem tots els eforços per tal que esdevinguin una realitat".


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat