Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona i l'empresa Cardonaplast i...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i l'empresa Cardonaplast impulsen un conveni per fomentar l'ocupació al municipi

Divendres, 13 de Febrer de 2015 Ajuntament de Cardona i Cardonaplast conveni

L'acord entre l'Ajuntament i l'empresa cardonina forma part de les accions de dinamització econòmica que impulsa l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

Cardonaplast dóna feina actualment a 97 persones i es preveu un augment de la plantilla.

Cardonaplast prioritzarà les ofertes de treball que provinguin del municipi de Cardona d'acord amb el conveni que van signar ahir al vespre l'Ajuntament de Cardona i els responsables de l'empresa cardonina. Aquesta és la mesura més destacada de l'acord que han subscrit les dues parts per fomentar la creació d’ocupació de qualitat i dinamitzar l'economia local.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va presidir la signatura del conveni acompanyat de Francisco García Cazorla, director general de la factoria cardonina, en un acte celebrat ahir al vespre al saló de sessions del consistori cardoní.
L'objectiu de l'acord és "unir esforços entre el sector públic i el sector privat per impulsar el nostre territori i crear llocs de treball", tal i com va explicar l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch. "Volem ser útils a les empreses que creen riquesa i creiem que, amb aquest tipus de mesures, podem fer coses molt importants en benefici de la gent del territori", va assegurar l'alcalde que, va qualificar "de pas molt important la signatura" del conveni. En la mateixa línia es va expressar el director general de Cardonaplast, Franciso Garcia Cazorla que es va mostra convençut que el conveni "ajudarà a l'empresa a trobar treballadors qualificats de Cardona i el territori" i va assegurar que "l'acord serà una molt bona oportunitat per a tots".

L'Àgència i Cardonaplast treballaran conjuntament per crear llocs de treball i formar futurs professionals

Per impulsar les mesures fixades en el conveni l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona i l'empresa Cardonaplast treballaran coordinadament per facilitar la cobertura de llocs de treball tècnics i qualificats en l’estructura laboral de l’empresa. L'Àrea de persones de l'Agencia i l’Àrea de Personal de l'empresa treballaran per definir els perfils d'aquests llocs de treball, el seu seguiment i s'impulsarà la col·laboració en totes aquelles accions que es plantegin al territori en matèria de desenvolupament local. També es preveu la promoció de mecanismes d’intermediació amb la comunitat educativa per proposar processos formatius adaptats a les necessitats d’ocupació de l’empresa.

Cardonaplast dóna feina actualment a 97 persones la majoria de Cardona, Solsonès i Bages

Cardonaplast compta actualment amb una plantilla de 97 treballadors i amb previsió d'augmentar en els propers anys. Dedicada a la fabricació de peces de plàstic, en els darrers anys s'ha especialitzat en el disseny i la producció de peces per al sector de l'automoció. La planta de Cardona disposa de 17 màquines d'injecció de plàstic i 2 màquines de bufat. Segon les previsions de creixement de l'empresa el numero de màquines d'injecció arribarà a les 19 i doblaran les màquines de bufat fet que situarà la plantilla total de l'empresa entorn als 110 treballadors en els propers anys. Actualment la majoria de treballadors de l'empresa són de Cardona i comarca. Cardonaplast forma part del grup francès Plastivaloire creat l'any 1963. La filial cardonina, ubicada al polígon La Cort, es va inaugurar l'any 2003. Actualment el grup disposa de 26 plantes a 9 països d'Europa i Àfrica i de 5 centres de desenvolupament i recerca.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat