Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. L'Ajuntament activa la fase d'emergència 1 del Pl...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament activa la fase d'emergència 1 del Pla d'actuació municipal per nevades

Dimecres, 4 de Febrer de 2015 nevada

L'Ajuntament de Cardona i Protecció Civil han activat des de primera hora del matí la fase d'emergència 1 del Pla d'actuació municipal per nevades amb l'objectiu de minimitzar les afectacions de l'episodi de neu i fred de les últimes hores.

Diversos efectius del dispositiu d'emergències de Cardona han començat a treballar des de les 6 del matí per mantenir oberts els accessos a la vila i garantir el bon estat de les principals vies de comunicació del municipi. Els vehicles llevaneus estan treballant per garantir l'accés als principals equipaments de Cardona com els centres escolars i el Centre d'Atenció Primària. A més s'està escampant sal per evitar que la neu prengui i per reduir el risc de formació de plaques de gel. El dispositiu d'emergència està format pels efectius de la Policia local, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, la brigada municipal i dos vehicles de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.

Els centres educatius de Cardona operen amb normalitat a excepció de l'escola Joan de Palà que no té activitat docent per les dificultats del professorat per arribar a Cardona.

La regidoria de Protecció Civil recorda que l'Ajuntament ha habilitat dos punts de recollida de sal que es posen a disposició dels veïns i que s'ubiquen, un al magatzem de l'edifici consistorial, a la plaça de la Fira i l'altre a l'escola de la Coromina.

Evitar riscos innecessaris
L'Ajuntament de Cardona i Protecció Civil Protecció Civil recomanen als veïns que extremin les precaucions quan hagin de sortir al carrer i que assegurin el bon funcionament dels aparells i sistemes de calefacció per tal d’evitar accidents. Igualment recorden que cal mantenir en bon estat els vehicles de tracció i que tinguin cura de tot el que fa referència a les instal.lacions d'aigua. L'Ajuntament recorda a la població els telèfons d'emergència de la Policia local 938684058 i el 112 d'emergències de la Generalitat de Catalunya.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat