Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. L’Ajuntament demana precaució per les previsió...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament demana precaució per les previsió de baixes temperatures i possibles nevades

Dimarts, 3 de Febrer de 2015 infogener2015

L'Ajuntament de Cardona recorda a la població que la Direcció General de Protecció Civil manté la fase de prealerta del pla NEUCAT per l'episodi de fred i neu que podria portar glaçades i nevades en cotes baixes avui i demà.

D’acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu podria baixar progressivament i, al final del dia d’avui, podria arribar a situar-se al voltant dels 300 metres. Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament ha habilitat dos punts de recollida de sal que es posen a disposició dels veïns i que s'ubiquen, un al magatzem de l'edifici consistorial, a la plaça de la Fira i l'altre a l'escola de la Coromina.

L'Ajuntament recorda a la població els telèfons d'emergència de la Policia local 938684058 i el 112 d'emergències de la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de Cardona i Protecció Civil Protecció Civil recomanen als veïns que extremin les precaucions quan hagin de sortir al carrer i que assegurin el bon funcionament dels aparells i sistemes de calefacció per tal d’evitar accidents. Igualment recorden que cal mantenir en bon estat els vehicles de tracció i que tinguin cura de tot el que fa referència a les instal.lacions d'aigua.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat