Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2015
  5. Cardona acull demà al vespre la presentació de l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull demà al vespre la presentació de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona

Dimarts, 3 de Febrer de 2015 Agència2w

Els ajuntaments de Cardona i Solsona, l'Associació d'Empresaris de Cardona i Empresaris per al Solsonès presentaran demà a les 20:30 hores, a l'Ajuntament cardoní, l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, un projecte creat per donar un impuls a la dinamització econòmica del territori seguint les planificacions estratègiques d'ambdós municipis.

L'acte se celebrarà al saló de sessions de l'Ajuntament amb l'assistència dels alcaldes de Solsona i Cardona, David Rodríguez i Ferran Estruch, respectivament; els presidents de les entitats empresarials del Solsonès i Cardona, Miquel Àngel Montaner i Ramon Vilajosana; els regidors de Promoció Econòmica d’ambdós municipis, el solsoní Lluís-Xavier Gonzàlez i el cardoní Josep M. Tristany, així com la directora de l'Agència, Glòria Domínguez.

La creació de l'Agencia de desenvolupament una iniciativa conjunta dels agents públics i privats de totes dues poblacions amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu. Avui se'n farà la presentació a Solsona, a dos quarts de nou del vespre a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona.


Tornar a: Febrer, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat