Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. L’Ajuntament de Cardona programa un curs sobre manipulació d’aliments
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona programa un curs sobre manipulació d’aliments

Dimecres, 29 de Febrer de 2012 Curs manipulació aliments

L’Ajuntament de Cardona amb la col•laboració del departament de Salut pública de la Diputació de Barcelona organitzaran un curs formatiu de manipulació d’aliments adreçat principalment als professionals del sector de la restauració de la vila.

El curs es realitzarà el dilluns 16 d’abril i cal inscriure’s, abans del divendres 30 de març, a les oficines del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cardona. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a cardonaocupacio@cardona.cat, al telèfon 938691000 (extensió 5) o al Servei Local d’Ocupació de dilluns a dijous de 10 a 13 hores, caldrà indicar el nom del restaurant i el nombre i nom de persones que volen realitzar el curs.

El curs tindrà una durada de tres hores i un cop completada la formació s’obtindrà el carnet de manipulador homologat. En total s’ofertaran 20 places destinades al personal de l’àmbit dels restaurants tot i que en el cas que no es cobreixin totes les places es podrà acabar d’omplir amb petits minoristes dels comerços de Cardona.


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat