Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. Cardona acull una jornada sobre turisme rural
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una jornada sobre turisme rural

Dimarts, 28 de Febrer de 2012 Imatge de la presentació de al jornada

La vila de Cardona ha acollit avui una jornada sobre qualitat mediambiental i sostenibilitat en el sector del turisme rural organitzada per la Confederació del Turisme Rural i l’Agroturisme de Catalunya (Turalcat).

La jornada s’ha desenvolupat al llarg de tot el dia i ha comptat amb prop d’una cinquantena de participants que han debatut entorn a aspectes com els distintius de qualitat ambiental i ecològica o la promoció dels allotjaments rurals categoritzats. La sessió inaugural de la jornada ha estat presidida per l’alcalde de Cardona Ferran Estruch, acompanyat de la Directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro i de Josep M. Solé, president de la Federació d’Agroturisme de les comarques d’interior.

L’alcalde cardoní ha destacat la importància que el turisme rural té com a motor econòmic a Cardona i a la Catalunya central i ha animat al sector a continuar treballant en la línia de l’excel.lència i la qualitat. En aquest sentit, Estruch ha valorat també l’aposta que el sector realitza en àmbits com la sostenibilitat o la qualitat mediambiental perquè són aspectes que avui en dia juguen un paper important a l’hora d’atraure visitants.

A la tarda els professionals i responsables d’establiments de turisme rural que han participat en la jornada han pogut visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal en una visita programada per l’Ajuntament i la Fundació Cardona Històrica.


Reunió de l’alcalde i la directora general de Turisme
L’alcalde Ferran Estruch i el regidor de Turisme Josep Tristany han aprofitat la jornada per reunir-se a l’Ajuntament amb la directora general de Turisme Marian Muro a qui han exposat les línies estratègiques de l’Ajuntament en l’àmbit turístic, encaminades especialment a fer de Cardona un punt de referència del turisme de salut i del patrimoni cultural. Muro ha valorat la tasca feta per Cardona en matèria de turisme i ha mostrat el seu compromís per recolzar les iniciatives que sorgeixin des de Cardona.


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat