Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. Finalitzat el període d’autorització per fer foc
Anar a l'inici de la pàgina

Finalitzat el període d’autorització per fer foc

Dijous, 16 de Febrer de 2012 Informació

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha avançat la data de la prohibició de fer foc en zones forestals a causa de l’augment del risc d’incendis provocat per les condicions meteorològiques dels darrers mesos.

Així, a partir del 15 de febrer de 2012 queda prohibit encendre cap tipus de foc en terreny forestal. L’ordre dictada per la Generalitat prohibeix la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals i queda prohibit cremar rostolls, fer focs d’esbarjo, fer foc per a activitats relacionades amb l’apicultura, llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc. També s’inclou la prohibició d’utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestal.

Tot i això, el departament d'Agricultura ha anunciat que en casos puntuals i justificats es podrà sol.licitar una autorització extraordinària. Així mateix, s’ha avançat que en cas que millorin les condicions meteorològiques i disminueixi significativament el risc d'incendis forestals es podria derogar per un temps la prohibició.

Des de la regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cardona es demana a la població que segueixi les indicacions dictades per la Generalitat per prevenir el risc d’incendis forestals.


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat