Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. L’alcalde de Cardona assisteix a la presentació...
Anar a l'inici de la pàgina

L’alcalde de Cardona assisteix a la presentació del Projecte Banda Ampla Rural per Satèl.lit celebrat avui al Consell Comarcal del Solsonès

Divendres, 3 de Febrer de 2012 Presentació banda ampla rural per satèl.lit

Aquest matí s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Solsonès el projecte Banda Ampla Rural Satèl.lit (BAR-SAT) que impulsa la Generalitat amb l’objectiu de garantir l'accés a la banda ampla i a la telefonia en punts on fins ara no hi havia cobertura.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència del Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Carles Flamerich, el Director del pla Catalunya Connecta, Antoni Solé acompanyat pel President del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà i diversos representants polítics locals entre els quals hi havia l’alcalde Ferran Estruch.

La tecnologia usada en el sistema de banda ampla rural per satèl.lit permet als particulars i a les empreses que no disposen actualment de cobertura de banda ampla disposar d’aquest servei. A més, segons les directrius del Pla Catalunya Connecta de la Generalitat, l’administració autonòmica es fa càrrec del cost d’alta i d’instal.lació dels equips necessaris. Per a més informació podeu consultar la pàgina web: http://www.catalunyaconnecta.cat.


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat