Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. Les escoles de Cardona reprendran l’activitat demà al matí
Anar a l'inici de la pàgina

Les escoles de Cardona reprendran l’activitat demà al matí

Dijous, 2 de Febrer de 2012 Nevada

L’Ajuntament de Cardona i els responsables de les escoles de la vila han acordat reobrir els centres escolars demà a primera hora del matí. La decisió s’ha pres seguint la recomanació feta pel Departament d’Interior que no preveu que en les properes hores es pugui donar un altre episodi de nevades com la que ha afectat avui la comarca del Bages.

D’aquesta manera, les escoles de Cardona reobriran les seves portes demà al matí i adaptaran l’activitat docent amb l’alumnat i el professorat que assisteixi a cada centre. L’Ajuntament de Cardona, que mantindrà activat el Pla de protecció civil per nevades en les properes hores, demana a la població que extremi les precaucions a l’hora de circular per la via pública.

Al llarg de tot el dia l’Ajuntament ha coordinat el dispositiu d’actuació previst en el Pla de Protecció civil per nevades. Els treballs de neteja de la neu i d’estesa de sal s’han iniciat de matinada i han continuat durant tot el dia. Està previst que el grup local d’intervenció mantingui la seva activitat durant la propera nit. Així mateix, l’Ajuntament de Cardona agraeix la col•laboració de tots els veïns per front a aquesta excepcional situació de neu i fred.

A continuació us recordem els telèfons d'interès per a comunicar qualsevol incidència:
Emergències ( 112) Policia Local ( 93.868.40.58) Ajuntament de Cardona ( 93.869.10.00)


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat