Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2012
  5. Completen les obres de millora del camí de Tresse...
Anar a l'inici de la pàgina

Completen les obres de millora del camí de Tresserres, que han costat 72.000 euros

Dimecres, 1 de Febrer de 2012 Camí Tresserres

El camí de Tresserres (de l’estació de servei Vilalta fins a Bolsegura) ha estat objecte de diverses intervencions de millora les darreres setmanes, amb una inversió total de gairebé 72.000 euros, en una obra promoguda i dirigida pel Consell Comarcal del Bages amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona.

Aquest camí, de 3,26 quilòmetres de longitud, permet l'accés directe des de la Coromina fins a la carretera de Su i constitueix un eix estratègic d'accés dels serveis d'emergència a les àrees forestals en cas d'incendi.

El camí estava força malmès i era necessari fer-hi diverses millores orientades a eixamplar determinats trams per a permetre el creuament de vehicles i el pas amb seguretat de vehicles de gran tonatge (camions de bombers o bótes de les ADF), així com reduir les irregularitats i millorar-ne el drenatge en general.
Les obres, executades per l’empresa Pasquina, han consistit en un repàs general del camí (refinat de talussos, perfilat de la plataforma, millora dels drenatges superficials i estesa de tot-ú) i arranjament de l'entroncament amb la carretera (eixamplament, instal•lació d’una barrera de fusta, reparació del paviment i senyalització).

Visita institucional
Aquest matí, coincidint amb la finalització dels treballs, diversos representants de l’Ajuntament de Cardona i Consell Comarcal del Bages han visitat les obres. Hi ha assistit l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch i el conseller comarcal de Medi Ambient, Xavier Codina, acompanyats per la tinent d’alcalde de Cardona, Aida Molner i la regidora de Protecció Civil, Maite Barrera.

L’alcalde Ferran Estruch s’ha mostrat satisfet del resultat de les obres “ja que a més de suposar una millora pels veïns de la zona, permetran actuar amb més rapidesa i eficiència en cas d’emergència”. Així mateix, tant l’alcalde com el Conseller Comarcal de Medi Ambient, han valorat molt positivament la bona entesa i col.laboració entre l’Ajuntament i el Consell a l’hora d’impulsar el projecte.


Tornar a: Febrer, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat