Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2010
  5. Avui es presenta el Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient
Anar a l'inici de la pàgina

Avui es presenta el Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient

Dimecres, 24 de Febrer de 2010 Cartell campanya difusió recollida fracció orgànica

La seu del Consell Comarcal del Solsonès acollirà avui a partir de les 7 de la tarda la presentació pública del nou "Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient”, acordat pels Ajuntament de Cardona, Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès. L'Ajuntament de Cardona va aprovar la seva creació i els estatuts, en el transcurs de l’últim ple ordinari celebrat el passat 7 de gener.

El nou Consorci començarà ben aviat a prestar el servei de recollida de la fracció orgànica municipal, d’obligat compliment per als municipis segons les directrius europees pertinents. Però els objectius d’aquest nou ens son més ambiciosos. Es tracta de gestionar, per delegació dels ajuntaments, aquells serveis dins de l’àmbit del medi ambient i la salut pública, de manera que puguin resultar més rendibles per als ciutadans. El Consorci també s’encarregarà de fer les campanyes de sensibilització i defensa del territori que cregui pertinents.

L’acte de presentació serà presidit pel president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, i els alcaldes de Solsona i Cardona, David Rodríguez i Josep Maria Sala. Precisament l’alcalde de Cardona assumirà la primera presidència del Consorci que tindrà la seva seu a l’ajuntament de Solsona.

Des de l'Ajuntament de Cardona, impulsor de la iniciativa, es valora molt positivament la creació del Consorci, per la doble raó que suposa poder engegar serveis d’una forma més eficient per als ciutadans i, alhora, perquè suposa trencar antigues barreres i establir un marc de cooperació estable de cara el futur entre les administracions que integren el nou ens.


Tornar a: Febrer, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat