Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Febrer, 2010
  5. L’Ajuntament organitza un curs sobre benestar animal en explotacions agràries
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament organitza un curs sobre benestar animal en explotacions agràries

Dimecres, 17 de Febrer de 2010 Participants al curs

L’Ajuntament de Cardona ha organitzat un curs sobre benestar animal dedicat als professionals del sector ramader i agrari del municipi. El curs, que és gratuït i té una durada de 36 hores, està homologat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural i serà necessari per obtenir el certificat acreditatiu en benestar animal que exigeix la Unió Europea.

El consistori ha respost així a la demanda dels professionals de les explotacions ramaderes del municipi que va reclamar la possibilitat d’organitzar aquests curs a Cardona. Les classes es realitzen a la Sala de Formació de l’Ajuntament i van començar ahir. En total s’han inscrit al curs 49 professionals del municipi.

El contingut dels cursos se centra en explicar i avaluar el coneixement de les tècniques de benestar animal per a titulars i personal d’explotacions porcines i bovines, així com per a transportistes d’animals i responsables d’animals durant el transport. El curs està dividit en 10 sessions, l’imparteix Xavier Roca, veterinari expert en benestar animal i consta d’un mòdul general sobre normativa en benestar animal i comportament animal i diferents mòduls específics sobre els sectors porcí, boví i transport.


Tornar a: Febrer, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat