Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2014
  5. Continua la campanya de l’Ajuntament de Cardona...
Anar a l'inici de la pàgina

Continua la campanya de l’Ajuntament de Cardona per ampliar el padró d’habitants

Dimarts, 30 de Desembre de 2014 padro habitants

Cardona necessita nous empadronaments per recuperar els 5.000 habitants.

La campanya de l'Ajuntament de Cardona per augmentar la xifra del padró d'habitants continua i s’allargarà durant tot el mes de gener. Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que viuen a Cardona a empadronar-se per tal d’assolir l’objectiu de 5.000 habitants. L’equip de govern de Cardona es mostra esperançat atesa la resposta que està tenint la campanya i l’impacte que ha tingut al municipi.

Noves mesures per a la revitalització de Cardona
Igualment l’alcalde de Cardona ha recordat que l’Ajuntament està treballant en noves propostes per atreure nous veïns a Cardona, entre les quals destaca una línia d'ajuts per a l'habitatge de lloguer, dins el Pla d’Habitatge que incorporarà altres mesures, així com la reformulació de l’ordenança per la implementació de noves activitats econòmiques al municipi. Totes aquestes mesures es presentaran durant la primera quinzena de l’any.

Aquestes mesures, més els projectes de dinamització econòmica i social que porta a terme l’Ajuntament com el Pla estratègic, el projecte Cardona Integral amb la Fundació SHE, el nou impuls del turisme o el Pla d'ordenació urbanística municipal han de permetre augmentar el padró d’habitants en el mitja termini i evitar les conseqüències negatives de la pèrdua de població.

Cliqueu aquí per veure el full d'informació per empadronar-se.


Tornar a: Desembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat