Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2014
  5. Cardona comença la construcció del nou camp d'esports
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona comença la construcció del nou camp d'esports

Dijous, 18 de Desembre de 2014 Camp Vida Activa Cardona des14

S'inicien els treballs d'enderroc del camp de futbol que formen part de la primera fase del projecte de creació del Camp de Vida Activa, impulsat per L'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE, en el marc del projecte Cardona Integral.

Avui han començat els treballs de demolició de l'antic camp d'esports municipal de Cardona que han de culminar amb la remodelació total de la zona esportiva de Cardona. El projecte preveu la construcció d'un camp de gesta artificial, la construcció d'un nou edifici de vestuaris i sala polivalent i la instal·lació d'una pista de tartan de 2 metres d'amplada. El futur camp d'esports s'anomenarà Camp de Vida Activa i inclourà una nova zona de graderies, així com l'ampliació de la carretera de la Mina. El projecte permet ampliar també l'espai públic actual.

Els treballs de demolició consisteixen en l'enderroc de la zona de les graderies, dels vestidors i de les edificacions annexes, així com de la pista de tennis. Un cop realitzats aquests treballs s'iniciarà l’estabilització i preparació dels terrenys de l'actual camp de futbol i finalment s'executaran les obres de construcció del futur Camp de Vida Activa. El projecte de renovació de la zona esportiva l'impulsen l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE en el marc del Projecte Cardona Integral.


Tornar a: Desembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat