Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2014
  5. Organitzen a Cardona un simulacre de recerca de persones
Anar a l'inici de la pàgina

Organitzen a Cardona un simulacre de recerca de persones

Divendres, 12 de Desembre de 2014 cursproetcciócivil

El municipi de Cardona acollirà, demà dissabte, un simulacre de recerca de persones, organitzat per la regidoria de Protecció Civil de l'Ajuntament, amb la participació de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, voluntaris de Creu Roja i Policia local.

El simulacre tanca el curs sobre orientació, interpretació de mapes i recerca de persones que durant tres dissabtes han impartit a Cardona tècnics de Protecció Civil i Creu Roja.

La jornada començarà a les 10 del matí moment en que els efectius del simulacre es desplegaran pel municipi a la recerca de les persones que han de trobar. El simulacre, al qual hi participaran també voluntaris d'altres municipis, té l'objectiu de recrear les condicions reals que es poden donar quan una o diverses persones es perden.

L'Ajuntament de Cardona agraeix la col.laboració dels establiments de la vila que col.laboren en la jornada, així com l'esforç dels coordinadors per a dur a terme el curs d'orientació i interpretació de plànols al qual han assistit 23 persones.


Tornar a: Desembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat